Thursday, February 10, 2011

selangkah DEMI selangkah...

Ooooouuhhh.. ;0

cam tersirat gile tajuk post kali ni, kan?

hmm selangkah demi selangkah

TAPI..

bukan mara ke depan..

sebaliknya utk mengundurkan diri..

bye-bye kegembiraan..

sudah tiba masanya untuk kembali berpijak di bumi yang nyata..


pandang langit, tercari-cari bulan dan bintang..

indahnya dunia..

TAPI..

sayang, xkan kekal lama..

itulah ketentuan Ilahi..


mengundurkan diri demi kebahagiaan orang len..

RELEVAN?

hmm, ntahla..

relevan lah kot..

cubalah, mungkin akan ada cahaya yang lebih bersinar menanti anda..

sape tahu, kan?

mungkin jua, ada hikmah di sebalik apa yang terjadi..


adakalanya tak terlintas dek fikiran kita untuk melakukan sesuatu di luar kawalan..

tak terdaya jua untuk membentuknya..

apatah lagi menyimpulnya..

semoga dengan segala kebaikan yang kita lakukan ni dibalas baik..

AMINNN..


Tuesday, February 1, 2011

doraemon cute?

gambar kat atas ni hodoh ke comel?

hmm..mlm yg sunyi, sepi tnpa kata-kata..

boring, xtaw nk buat apa, post kat blog ni pon ntah apa-apa..

xde kne mengena lgsg dgn gmbr kat ats..

buku diari plak tertinggal kat laci meja bljr kat kolej tdm..

frust gak xbwk balik, kalau x msti blh luah macam-macam..

huhuhu :'(

Popular Posts