Sunday, November 28, 2010

sunyi sedih kecewa :'(

sejak kebelakangn ni tido pun lambat..
xtawla nape xblh tido..
mungkin terasa sunyi..
mungkin juga sedih..
or paling tidak pun mungkin aku tgh kecewa..

hari ini hari kedua aku survive hidup sndiri tnpa lil sis..
rndu oo kat die(hope die baik-baik je kat kedah tuh)..
bilik pun terasa sunyi..
if before ni ada lah jugak tempat aku nak story pape..
xpun gado sama-sama or mintak tlg ke hee :)

memang memboringkan..
setiap malam aku stay up sorang-sorang je..
huhu xde sapa nk teman,sebak jap :'(
buat bnda smua tnpa teman..
sungguh mematangkan diri ini..

apa cer ni da bp hari xblh tido wktu yg normal..
hati aku mungkin sedang gelisah sbnrnya..
ada buat slh kat orang or da buat hati orang lain terguris..
adakalanya bnda tu terjadi tnpa sengaja..
kdg-kdg kita sndiri pun tak sedar apa yg kita da buat..

harap sgt smuanya kembali seperti sediakala..
dapat kuar or lepak sama-sama pasni..
bagi present yang di janjikan..
hidup pun akan jadi bahagia,ceria n tenang je..
hopefully amin..

*p/s

awak semua,saya mintak maaf.harap maafkan saya ea?
saya nk hdup tenang tnpa sakitkan hati sapa-sapa pun.
bolehkan?saaaayang awak semua! <3



2 comments:

Fika Fifi said...

alololo.....
sdihnya...ak da baik dmam da....
trun2 la bawah...lepak bawah dee....cayang adik ika.....muaahhhhh.....
pasni kalo ika blik klate...
lg la sunyi....huhuhuhuhuhuhuh....miss uu all...muahhhhh.....

Fika Fifi said...

haha kak..
ko yg nk nngs kn?
aku biase2 je..
kental la weyh..

Post a Comment

Popular Posts