Saturday, November 13, 2010

beban yang pergi..

alhamdulillah peperiksaan tamat jam 5.15pm pada 7hb 11 10..
perasaan resah,gelisah,takut,gembira menyelubungi diri..
paper terakhir yang ku jwb bertukar tgn..
pengawas segera mngutip jawapan yang di jawab pelajar..
maka selesai sudah peperiksaan final part 2..
yahoo!
hakikat yg sbnrnya aku rs tkut sgt..
yela byk soalan yang aku xjwb..
soalan objektif pun men pkai hitam je(tembak)
soalan essay ada 20 markah xbuat..
xsempat or mmg aku xtaw?
dua2 kesimpulannya..
mengerang ketakutan lah aku after paper tuh..
huhuu..

* Ya Allah,smoga aku dan teman2 lulus cemerlang paper tersebut. Jauhkan kami dari kegagalan. (doa sblm kluar dewan..)

hm boh boh..
tok seyh oyak lg kisah paper ni..
blh buat hati merana melarat mnderita bila ingt..

*kesimpulannya: belajarlah dari awl,start je sem stdy skit2 bak kata pepatah 'sikit-sikit,lama-lama jadi bukit. so xdela akhir-akhir nk final br mggelabah cari buku. then nt ad yg tension2 plak.so ni pgjrn yg ktrg dpt dari sem 2 ni. next sem ktrg akn make sure stiap mlm at least 1hour ktrg revision apa yang dah bljr. smoga ktrg punya plan ni trlaksana dgn jayanya. amin..

0 comments:

Post a Comment

Popular Posts