Wednesday, May 26, 2010

CORET CORETAN MORET MORETAN =))

hai syg2 sekalian..

Wah!!rindunya nk update blog ni.sory eh kwn2.Sibuk sgt! Hm sejak akhir2 ni mcm2 perkara trjadi dlm hidupku.Smua tu kita kne tempuh dengan tabahnya.Biasela hidup ni seperti roda. Ada kalanya kita di atas dan ada kalanya kita di bawah. Btol ke?ahaha,xde kne mngene pun,eh tapi yela hidup kne pandai berkata2. Ceh! Bnda apa yang di sebukkan sgt tuh. Hm yela akhir2 ni,byk gle org antr bju kt kdai dobi mama.. Hm melimpah ruah rzki bln ni. Alhmdulillah. Tapi penat xpyh ckpla. Pagi bgn je trus g dapur! Hihi. Aset penting ialah makanan. Tapi bukan mknla..Melangkah ke dapur dengan 1001 misi tau! Apa die?Apa agy klu bkn memasak. Cakap jela mskn apa yang korang nk,smua i da tau msk tau.. ^-^

Ada faedah gak la cuti sem ni..At least skg da tau msk. Kira da xmcm dulu r.Hahaa..hm tp serius cuti ni mmg boring gle2! Yela klu kt uitm kita ada kwn2 yg blh sembang,gelak,ketawa,meraung,melalak n mcm2 agy. Bila kat umah xde smua tu TAPI kita ada family. Masa ni la waktu yang kita tggu2. Spend time with our family! Btol x? Kalau da stdy nnti jgn hrp r dpt pluang cmni lagi2 bl da blk uitm kt kelantan nun jauh di sana. Masa tu sbuk la plak nk rasa homesick,nk blk,rndu family n mcm2 agy. Tapi ubatnya ada iaitu kawan2.. Dengan kwn2 jela kita dpt hiburkan hati. Cuba klu hidup tnpa kwn? Cne eh? Xblh2!! Xkn dpt hidupla! Pcyala! Hm 4 example,kalu kita tiba2 sakit n xlrt sgt nk g klinik,prtolongn sp yg kita perlukan? Ofcozla kwn kn? So pentingnya jaga kwn ni.

Oh di sebabkan agak sbuk,cerita si kisah Damia tu bwt masa ni tergendala tapi episod 2 da sparuh siap n nk smbg lagi skit then blhla publish. Kalu citenya xbest korang jgnla xpuas ati eh. Bukan pandai karang sangat pun.Hihi. Korang bgla komen yang bernas supaya next time jalan cte tu lagi menarik ke.Lagipun cite ni xde tokok tambah eh. Benar belaka! Okeyh korang tggu eh cite ue!

0 comments:

Post a Comment

Popular Posts